Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » TRACKWHORES.COM - General Discussions » Newbie Central
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Bestil 3 gratis tilbud rengøring Århus
 Post Posted: Tue May 11, 2021 11:28 am 
Offline
lil'Ho
User avatar

Joined: Tue Mar 30, 2021 5:35 am
Posts: 12
Bike/Plate #: 0
Søger du efter en venlig og godkendt billig rengøringsassistent i 8000 Aarhus? Firmaerne konkurrerer om at vinde dig som kunde. Sådan sparer man let penge (mere end 38 %) med en rengøringsekspert i 8000 Aarhus.

Du har ramt rengøringsfirmasiden Billig-rengøring.dk - onlinetjenesten hvor du på få min. kan sammenligne 3 tilbud rengøring Århus med priser på rengøringsfirmaarbejde. Vi påtager os at samle uden beregning 3 tilbud rengøring Århus på dit rengøringsfirma problem i Aarhus hos topprofessionelle rengøringsfolk.

Flytterengøring
Flytning kan være en tung oplevelse! Med alle de opgaver, der skal løses, når du flytter, kan du blive overvældet. Oprydning, før du flytter ind, eller endda før du flytter ud, kan være for tidskrævende. Og lad os indse det, din tid er værdifuld! Hvorfor ikke lade os gøre rengøringen for dig? Vi kan rengøre hele køkkenet fra top til bund. Rens og desinficér vaskerummet. Støv alle de vandrette og lodrette overflader fra høj til lav. Spot rengør væggene, skifte plader, tavler og inventar. Vi vil efterlade tilbud dig med en ren, frisk miljø uden alt besværetfølgende:.

flytte / nedskæringer / renovering tjenester, herunder enhver / alle af Pakning / udpakning dit hjem på en organiseret måde; hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal beholde, donere, smide og sælge.

Ferielejeejendom
Hvis du prøver at sælge / leje dit hjem, få takstmanden til at komme, eller hvis du har et sommerhus, og du virkelig bare ønsker at være "på ferie", specialiserer vi os i ferieboliger! Vi har huset klar og venter på, at du eller dine lejere skal nyde! Aircondition er tændt, friske blomster på bordet og med forretter og forfriskninger!

Vi tilbyder også vores tjenester til ejendomsselskaber, der beskæftiger sig med afskærmede boliger. Vi vil rense huset og fjerne skrald for at gøre huset i bedre form, så det er klar til videresalg eller leje!

COMMERCIAL RENGØRING
Kontorer og lobbyområder og skabe
Støv alle
værelsemøbler Rengør telefoner
Vakuum
Bortskaffelse af affald


Attachments:
Stokkemarke060613_3.jpg
Stokkemarke060613_3.jpg [ 58.88 KiB | Viewed 454 times ]
Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Board index » TRACKWHORES.COM - General Discussions » Newbie Central


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron