Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » TRACKWHORES.COM - General Discussions » Newbie Central
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Billig forsikring med 3 tilbud absolut gratis
 Post Posted: Tue Jul 27, 2021 10:58 am 
Offline
lil'Ho
User avatar

Joined: Tue Mar 30, 2021 5:35 am
Posts: 12
Bike/Plate #: 0
Bestil en egnet forsikringssagfagmand til f.ex. at løse din forsikring på sitet. En veletableret billig forsikring påtager sig blandt andet disse opgaver: fritidshusforsikring, bilejerskifteforsikring, katteforsikring og rejseforsikring. Savner du 3 drøngode forsikringstilbud? Hjælpen finder du naturligvis ved at skaffe mindst 3 gratis eksperttilbud.

Billig forsikring med 3 tilbud absolut gratis

Forsikringsaftaleloven indeholder kun regler om, hvilke retsvirkninger det medfører eller kan medføre for aftalens gyldighed, at tilbud forsikringstageren har givet urigtige oplysninger, og siger ikke noget om, hvilke retsvirkninger det medfører eller kan medføre, at forsikringsselskabet eller dets assurandør har givet urigtige oplysninger. Dette spørgsmål må afgøres efter almindelige aftaleretlige regler. Det må antages, at urigtige oplysninger givet af en assurandør normalt giver forsikringstageren ret til at erklære aftalen for uforbindende for ham, såfremt de urigtige oplysninger har været bestemmende for hans beslutning om at tegne vedkommende forsikring. Dette gælder, hvad enten assurandøren har haft eller ikke har haft fuldmagt til at binde selskabet.

U 1931.1079: En gårdejer antoges ikke at være bundet af nogle forsikringer, da vedkommende agent urigtigt havde oplyst, at forsikringerne var billigere end nogle forsikringer, gårdejeren havde i et andet selskab, men havde opsagt efter at have tegnet de nye forsikringer.

D 1946.38: Et forsikringsselskabs agent indfandt sig en aften i en villaejendom, hvor han talte med ejerens hustru, idet ejeren selv var optaget af noget vigtigt arbejde. Han formåede hustruen til at underskrive en begæring om forsikring på 10 år mod svamp eller husbukke, idet han bibragte hende den opfattelse, at det drejede sig om en gratis undersøgelse til konstatering af, om der var svamp eller husbukke i ejendommen. Det antoges, at hun ikke var bundet af sin underskrift på begæringen.


Attachments:
Korsvang180811_3.jpg
Korsvang180811_3.jpg [ 59.73 KiB | Viewed 305 times ]
Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

Board index » TRACKWHORES.COM - General Discussions » Newbie Central


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron